Ambachtelijk vakmanschap,

online besteld

Volgens bedenker Hans Delnoij is zijn webwinkel-keukenconcept een aantrekkelijk alternatief voor het in zijn geheel vervangen van een keuken. “mede door de crisis zag je dat veel consumenten grotere aankopen uitstelden”, zegt hij. “Het feit dat je een keukenverbouwing niet meer kunt meefinancieren binnen je hypotheek helpt dan ook al niet. Toch hoef je niet elke dag tegen een keuken aan te blijven kijken, die je eigenlijk allang zat bent. Met 123keukendeurtjes.nl geef je namelijk al vanaf 79 euro per keukendeurtje of -paneel je keuken een heel nieuw gezicht”.

Vakmanschap

123keukendeurtjes.nl is niet zomaar een webshop. Onze klanten profiteren van 30 jaar ambachtelijk vakmanschap in keukenmontage en -renovatie, van alle topmerken in diverse prijsklassen. Wij hebben ervaring met: Bulthaup, SieMatic, Poggenpohl, Bruynzeel, Miele, Nobilia, diverse Italiaanse topmerken als Piatti, Comprex en uiteraard ook met IKEA-keukens.

Diezelfde kwaliteit bieden wij met 123keukendeurtjes.nl, zowel in materialen, productie, advies en service”.

Voordelig

Delnoij biedt u een toegankelijke webshop. Transparant, gemakkelijk en voordelig. U hoeft slechts enkele foto’s van uw bestaande keuken te sturen (of schets/ontwerp van een nieuwe keuken) en 123keukendeurtjes.nl doet de rest. Tenzij u ervoor kiest zelf te meten en/of te monteren. In dat geval bent u zelfs nog voordeliger uit.

Duurzaam

Met 123keukendeurtjes.nl kiest u ook voor duurzaam. Onderdelen die nog goed zijn, zoals, kastrompen, werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur, worden niet onnodig vervangen. Zo geeft u uw keuken een fraai tweede leven!

Garantie

Door de hoge kwaliteitsnormen die bedenker Hans Delnoij aan zijn vakmanschap verbindt, biedt 123keukendeurtjes.nl  u 10 jaar garantie op alle panelen en 1 jaar op montage. Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.

Vraag een offerte aan

Enthousiast?

Bent u enthousiast over de kwaliteit en het online concept van 123keukendeurtjes.nl ? Like en deel 123keukendeurtjes.nl op Facebook . Uiteraard staan wij ook open voor uw tips om zo de service nog verder te kunnen verbeteren!